sâmbătă, 3 octombrie 2009

Sebastian în vis (23)

Sebastian în vis şi mustăţoiul lui Nietzsche, tremurând ca doi prooroci, au parcat covoraşul fermecat pe Turnul Sfatului. Comandourile de hipocampi s-au răspândit peste ochii baroci din acoperişe de pe Corso până hăt, pe strada Banatului; de acolo, paviana Asasina armata a întors-o împrejurul Parcului, coborând-o din Sub Arini pe Calea Dumbrăvii înspre gară. Oceanicii serafini plutesc de două ore peste oraş, gata de începerea isprăvii. Se face seară. Albul şi zburătorul elefant imperial levitează în cartierul general din Piaţa Mare, deasupra Palatului Brukenthal. Cocoţată pe hotelul Forum Continetal, Asasina aşteaptă semn. Scăldaţi în aerul de untdelemn, nemişcaţi ca cea mai pură nemişcare, elefantul şi Supra-Omuleţul par două OZN-uri de lemn. Îmbrăţişaţi, Sebastian şi mustăţoiul sunt numai groază şi cutremurare.

6 comentarii:

ora25 5 octombrie 2009 la 02:17  

Sebastian în vis cu motan numit Nietzsche, zgribuliţi şi promoroci, parcau covoraşul zburător pe capul Zburătorului Mare Comandor. Hipocampionii gestanţi îşi împrăştiau urmaşele balonaşele împânzind oraşele. Elefantul levitează la viteză peste colecţia de pictură franceză, obosind de la albul de plumb aruncat în balta cu peşte de aur cu intarsii din solz de balaur. Sebastian smulge un fir din mustaţa de motan nietzschean, îi dă foc şi-o aruncă pe geam.

(sper că nu vă supăraţi că ne jucăm cu jucăriile voastre).

Radu Vancu 5 octombrie 2009 la 05:19  

Uau, ce fain! :)
Cum să mă supăr, auzi vorbă - orice joc e mai mişto jucat în reţea, nu?

ora25 5 octombrie 2009 la 08:49  

nu ştiu, am văzut şi cazuri de jucat pe ascuns. varianta lungă: învoit de la serviciu, stat acasă, jucat, plecat la patru de acasă, revenit la cinci, spus că fost la serviciu. :D

Anonymous,  6 octombrie 2009 la 23:42  

totu'i zob si frenezie...

Radu Vancu 7 octombrie 2009 la 02:15  

@ Ora25: Aşa jocuri ciudate joacă oamenii în ziua de azi? Vorba lui Vonnegut, so it goes... :P

@ Anonim: Aşa-i, zob şi empatie! :)

ora25 7 octombrie 2009 la 22:45  

frenezie în hârzob, ghici ciupercă ce-ai!

daaa.. oamenii mereu s-au jucat de-a ascunsa :D doar că n-am ştiut noi.

Trimiteți un comentariu

Statistici

  ©Radu Vancu - Sebastian în vis - Template by Dicas Blogger.

SUS